Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایان نادری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد در سال زراعی 1401-1400 با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، مدیریت هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی و سازمان بسیج جامعه کشاورزی خدمات متنوعی را تاکنون به کشاورزان دیم کار استان ارایه داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: طرح جهش تولید در دیمزارها امسال برای اولین سال در استان با سطح قرارداد 30 هزار هکتار در اراضی دیم در قالب کاشت محصولات زراعی گندم (۲۴۰۰۰ هکتار)، جو (۷۲۰۰ هکتار)، عدس (۷۷۹ هکتار)، نخود (۹۵ هکتار)، کلزا (۳۵۶ هکتار)، کاملینا(۶۱ هکتار)، گلرنگ(۱۷ هکتار)، گیاهان دارویی (۲۰ هکتار) و علوفه‌ای (۹۶ هکتار) به زیر کشت رفت که از ابتدای سال زراعی جاری و از بدو شروع این طرح با داشتن خدمات متنوع برای کشاورزان با استقبال گسترده کشاورزان دیم کار استان مواجه شد بطوریکه سطح زیر کشت محصولات مذکور از سطح قرارداد استانی فراتر و قریب به ۳۳۰۰۰ هکتار از اراضی دیم استان همینک تحت پوشش این طرح می باشند. 

نادری بیان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به عنوان پشتوانه مالی این طرح از ابتدای سال زراعی جاری همزمان با کاشت این محصولات با ارائه خدمات متنوع به کشاورزان دیم‌ کار نظیر توزیع رایگان کود بذرمال، تخفیف خرید بذور اصلاح شده برای کاشت، تخفیف بیمه محصولات زراعی، اعطای تسهیلات ۴٪ خرید ادوات کشاورزی و نیز توزیع ۲۲۷۵۰ کیلوگرم کود NPK و ۲۵۴۸۰ لیتر کود آمینواسید رایگان به کشاورزان خدمات قابل توجهی را تا به این مرحله از رشد محصولات زراعی کشاورزان دیم کار استان ارایه داده است.

وی افزود: به گفته ناظران استانی طرح جهش تولید در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) میزان توزیع رایگان کود (NPK/آمینواسید) به ترتیب در شهرستان بویراحمد (۳۵۰۰کیلوگرم/ ۴۰۸۵لیتر)، دنا (۱۳۰۰ کیلوگرم/ ۱۶۰۰ لیتر)، بهمئی (۱۴۰۰ کیلوگرم/ ۱۶۳۷ لیتر)، گچساران (۳۲۰۰ کیلوگرم/۳۶۰۰ لیتر)، لنده (۱۳۵۰ کیلوگرم/ ۱۵۰۰ لیتر)، کهگیلویه (۸۹۰۰ کیلوگرم/ ۹۵۰۰ لیتر) ، مارگون (۳۵۰ کیلوگرم/ ۴۳۰لیتر)، چرام (۱۵۰۰ کیلوگرم/ ۱۶۵۰ لیتر) و باشت (۱۲۵۰ کیلوگرم/۱۴۷۷ لیتر) است.

این مسئول افزود: مطابق ارزیابی های میدانی کارشناسان ناظر سازمان جهاد کشاورزی، اساتید مرکز تحقیقات کشاورزی و کارشناسان ناظر ستاد اجرایی فرمان امام طرح جهش تولید در دیمزارها با وجود کاهش نزولات آسمانی وضعیت رشد رویشی این مزارع نسبت به سالیان مشابه گذشته قابل مقیاس نبوده و مزارع طرح جهش تولید نسبت به مزارع شاهد که شامل این طرح نیستند تفاوت چشمگیری را تا به این مرحله از دوره رویشی خود دارا هستند.

انتهای پیام/82024

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس شایان نادری کهگیلویه و بویراحمد ستاد اجرایی فرمان طرح جهش تولید کشاورزان دیم دیم کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

ایسنا/کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه در راستای برنامه‌های تحولی سازمان ثبت اقدامات خوبی در زمینه حدنگاری اراضی کشاورزی صورت گرفته، از تخصیص اعتبارات ویژه و انعقاد قراردادهای نقشه‌برداری رایگان اراضی زراعی خبر داد.

سیدمهدی هاشمی شامگاه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در دیدار با بخشدار مرکزی جیرفت اظهار کرد: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقاء امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکان، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان، اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته که در این راستا برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قراردادها نقشه‌برداری می‌شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در شهرستان جیرفت، میزان مساحت قراردادهای این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

وی همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و یادآور شد: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز توسط شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تاکید کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

در پایان میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت، فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعان توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند