Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@02:44:23 GMT

آشنايي با آلوئه ورا و خاصيت آلوئه ورا

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۶۸۴۵۴

خبرگزاري آريا -


از ژل Aloe براي درمان زخمهاي دروني و بيروني نيز مي تواند استفاده کرد

گونه شناسي آلوئه ورا :
گياه «آلوئه ورا» گياهي است که به طور عمده در مناطق خشک رشد مي کند. آلوئه ورا با اينکه به خانواده زنبق تعلق دارد اما در ظاهر شباهت بسيار زيادي به کاکتوس دارد. در بين بيش از 240 گونه آلوئه ورا چهار نمونه آلوئه ورا تشخيص داده شده که داراي ارزش غذايي هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نام آلوئه ورا در لغت به معناي «ماده تلخ درخشان» که از کلمه عربي «آلوئه» گرفته شده است. آلوئه از خانواده سوسن است اين گياه با ظاهري شبيه به کاکتوس، گياهي دائمي، گوشتي و آبدار است که حداکثر حدود دو متر ارتفاع دارد با برگ هاي پهن تيغ دار. اگر تيغ هايي را که در لبه برگ ها قرار دارند جدا کنيم از جاي خالي آنها ژلي ترشح مي شود که تمام خواص گياه در آن نهفته است. از آلوئه که امروز در تمام دنيا کاشته مي شود براي درمان گستره وسيعي از بيماري ها از انواع ميگرن گرفته تا سوءهاضمه، درمان جوش و سوختگي استفاده مي شود.

آلوئه ورا در طب سنتي 5 هزار ساله هندي، آيورودا نيز به همين ترتيب ارزشمند شمرده مي شود. تمدن هاي يوناني، رومي، آفريقايي، مايايي، سرخپوستان آمريکايي و چيني نيز آلوئه ورا را گرامي مي داشتند و مسلمانان هنوز هم در بسياري از نقاط جهان در بازگشت در سفر حج برگ هاي آلوئه ورا را بالاي در خانه هايشان آويزان مي کنند.

ترکيب شگفت آور اين گياه چيست؟
بايد گفت در کمال شگفتي 96 درصد ساختمان ژل آلوئه ورا از آب تشکيل شده است. 4 درصد باقي مانده اما حاوي مواد فراواني است که 75 نوع آن شناخته شده اند.ترکيباتي که در ژل آلوئه يافت شده اند از پلي ساکاريدها هستند که قادر به کاهش و ترميم التهاب هستند.اين ترکيب همچنين داراي ويژگي آنتي باکتريال و ضدميکروب است.آنتي اکسيدان هايي در قالب ويتامين هاي آ، ب، ث، اي، آمينواسيدهاي روي و اسيدهاي چرب ضروري نيز در اين ترکيب يافت مي شوند.کلسيم و آلوئين نيز در آلوئه ورا موجود هستند، آلوئين مليني بسيار قوي است.

حدود 96 درصد از وزن آن را آب تشکيل داده است و مابقى شامل چربى هاى ضرورى آمينواسيدها، ويتامين ها، املاح، آنزيم وگليکوپروتئين است!

اين گياه حداقل داراى 3 اسيد چرب با خاصيت ضدالتهابى است که براى معده ، روده کوچک و روده بزرگ مفيد است.

ويتامين هاى تشکيل دهنده آن عبارتند از ويتامين C ، B12 ، B6 ،B2 ، B1 ، A و E. «آلوئه ورا» با خاصيت اعجاب انگيز خود مى تواند تمام اسيد آمينه هاى ضرورى بدن را در اختيار شخص مصرف کننده قرار دهد.

هيچ چيز اين گياه به تنهايى شگفت انگيز و خارق العاده نيست. بلکه همراهى و يک جا جمع شدن تمام مواد مورد نياز بدن از گروههاى مختلف غذايى است که آن را منحصر به فرد کرده است.

ژل Aloe حاوي گليکوپروتئين است که از تورم و درد جلوگيري و روند بهبود را تسريع مي کند و همچنين حاوي پلي ساکاريد است که رشد و ترميم پوست را تحريک مي کند. “آنتراکوئين” موجود در شيرة Aloe به عنوان مسهل مؤثر عمل مي کند. اين مواد شيميايي در مقادير کم، مي توانند از تشکيل سنگ کليه جلوگيري کنند. از ژل Aloe براي درمان زخمهاي دروني و بيروني نيز مي تواند استفاده کرد. اين ماده روند درمان بسياري از جراحات پوستي از جمله زخمها، سوختگيها و يخ زدگي را تسريع مي کند.

شيره ‌اين گياه مسهل مفيدي است، اما چون مي تواند سبب گرفتگي دردناک عضلات شود، غالباً استفاده نمي شود. با ميزان مصرف کمتر، شيرة Aloe مي تواند از سنگ کليه پيشگيري يا اندازة سنگ را کوچکتر کند. اين ماده به عنوان تسهيل کننده دفع مدفوع به ويژه در افرادي که مبتلا به وبواسير هستند ماده مفيدي است.

عصارة Aloe شکل ژل اين گياه است که مصارف داخلي دارد و چون داراي خواص ضد ميکروبي است، از آن براي درمان عفونتهاي ميکروبي مجاري معده اي-روده اي نيز مي توان استفاه کرد. چون اين ماده اسيدهاي معده را که سبب تشديد زخم ها مي شود کاهش مي دهد براي درمان زخمهاي معده نيز مؤثر است.

تحقيقات اخير نشان داده که “مانوز استيله” به عنوان يک ترکيب ضد ويروسي، داراي خواص درماني ضد ويروس ايدز است.مانور استيله خود ويروس را مورد حمله قرار مي دهد اما مهمتر اينکه، ميزان تأثير AZT را (يک داروي مؤثر در درمان عفونت ويروس HIV)تا حد زيادي بالا مي برد. اگر اين ترکيب دارويي با Aloe مصرف شود، ميزان AZT مورد استفاده براي HIV را مي توان تا 90% تقليل داد که اين امر از هزينه ها و عوارض جانبي AZT تا حد زيادي خواهد کاست.

ژل خوراکي آلوئه ورا شامل بيش از 75 مواد مغذي از لحاظ غذايي و 200 ترکيب فعال، 20 نوع ماده معدني، 18 آمينو اسيد و 12 نوع ويتامين است. اين ژل بي نهايت مطبوع است.

در منابع دارويي فهرست مصارف آلوئه ورا تقريباً به اندازه فهرست مواد تشکيل دهنده آن طويل است. از بارزترين خواص آلوئه ورا جلوگيري از ضايعات پوستي و ترميم آنها است. مصرف خوراکي آلوئه ورا نيز به گوارش غذا کمک مي کند، سلامتي قلب و عملکرد کبد را بهبود مي بخشد، قند و کلسترول خون را کنترل مي کند، توليد انرژي را افزايش داده، درد مفاصل را تسکين مي دهد، شش ها را پاک مي سازد، سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند و زخم ها و جراحات را ترميم مي نمايد.

آلوئه ورا خواص بي شماري دارد. تعداد اين خواص آنقدر زياد است که نام گياه هزاردرمان را روي آن گذاشته اند.

دانشمندان اسپانيايي موفق به ساخت نوعي ژل از گياه آلوئه ورا ( آلوورا ) شده‌اند که قادر است عمر نگهداري ميوه‌ها را طولاني تر سازد با استفاده از اين ژل مي‌توان سطح ميوه ها را پوشانيد و در نتيجه زمان نگهداري آنها را با حفظ تازگي و بدون تغييرات شيميايي طولاني‌تر نمود. دانشمندان اسپانيايي اظهار داشتند که اين ژل به هيچ عنوان طعم و ظاهر ميوه‌ها را تغيير نمي‌دهد و از اين رو مي‌تواند به صورت يک پوشش کاملاً طبيعي و بي‌ضرر جايگزين مواد نگهدارنده مصنوعي که پس از برداشت ميوه‌ها به آنها اضافه مي‌شود گردد.

توجه:
آلوئه ورا ( آلوورا ) به دليل سابقه اي طولاني و درخشان و داشتن خواص معجزه گر با آشنايي روزافزون مردم با اين گياه لازم در خريد و مصرف اين گياه به علائم ذيل توجه فرماييد آلوئه ورا ( آلوورا ) گياهي است بدون ساقه و برگ‌هاي ساده که به صورت متناوب بر روي قاعده آن قرار گرفته‌اند طول اين گياه به 60 تا 65 سانتي‌متر مي‌رسد و در صورتي که به صورت اورگانيک کشن شود به بيش از 40 سانتي‌متر نخواهد رسيد. داراي برگ‌هايي گوشتالود با ژله‌اي سفت که در وسط ژل خط‌هايي مثل نخ وجود دارد و خنجري شکل و ساختمان شياردار به رنگ سبز مايل به زرد مي‌باشد. گياه آلوئه ورا ( آلوورا ) شامل 150 کلون‌واريته است و واريته‌هايي خالدار هستند که اين خال‌ها به رنگ سفيد و در هر دو سمت برگ پراکنده‌اند که با افزايش سن گياه خال‌ها کم مي‌شوند ولي در انتهاي برگ و دو طرف آن هميشه وجود دارند. همچنين لبه‌هاي آن داراي خارهاي کوچک مي‌باشد جهت مصرف خوراکي حتماً به خال‌هاي سفيد توجه شود.

شيره آلوئه ورا ( آلوورا )
شيره اين گياه داراي خواص مفيد و متعددي است. اگر مي خواهيد از فوايد اين گياه پر خاصيت بهره مند شويد، روزانه 60 تا 120 گرم از شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) بنوشيد. اگر هر روز اين کار را بکنيد، جريان خون تان بهتر مي شود، هضم غذاي تان بهتر انجام مي گيرد و روده هاي تان پاک مي شود. اين گياه داراي خواص سم زدايي است و مي تواند سموم را از جريان خون پاک کند. يکي از مهم ترين ويژگي هاي شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) ضد باکتري و ضد قارچ بودن آن است. به همين دليل استفاده از شيره اين گياه موجب حفظ سلامتي مي شود.

شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) و کاهش وزن
يکي از مفيدترين خواص اين گياه کمک به کاهش وزن است. آلوئه ورا ( آلوورا ) در واقع با تحريک متابولسيم موجب مي شود که بدن کالري بيشتري بسوزاند. انرژي لازم براي اين کار از چربي و کربوهيدرات موجود در بدن به دست مي آيد. نوشيدن شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) به صورت روزانه با چند بار ورزش در هفته برابري مي کند. آلوئه ورا ( آلوورا ) داراي مقادير زيادي پروتئين کلاژن است و زماني که شما شيره آن را مي نوشيد، بدن بايد براي جذب پروتئين انرژي بيشتري مصرف کند و همين موجب کاهش وزن مي شود. به علاوه، با مصرف روزانه شيره اين گياه حجم کمتري از غذا در روده باقي مي ماند و به اين ترتيب انرژي کمتري از غذاها جذب مي گردد.

شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) و سم زدايي
يکي ديگر از خواص اين شيره خاصيت سم زدايي آن است. با مصرف شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) توليد سلول هايي که با عفونت مي جنگند در بدن افزايش مي يابد و قدرت سيستم ايمني بالا مي رود. مواد موجود در اين شيره مي توانند فلزات سنگين را از بدن بيرون کنند و متابوليسم چربي ها، پروتئين ها و کربوهيدرات ها را در بدن ارتقا دهند. اين خاصيت شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) و خاصيت مسهل بودن آن اثربخشي روده بزرگ را افزايش مي دهند. عملکرد ناقص روده بزرگ باعث جذب مجدد سموم و در نتيجه کاهش سطح انرژي فرد و بروز بيماري ها مي شود. شيره آلوئه ورا ( آلوورا ) حاوي نوزده آمينواسيد، بيست ماده معدني و دوازده ويتامين است.

آلوئه ورا ( آلوورا ) در درمان بيماري هاي فراواني نقش دارد.
آلوئه ورا ( آلوورا ) در درمان ديابت :
پژوهش‌ها نشان دادند که قند خون را در انسان کاهش مي‌دهد. دانشمندان دريافتند از آنجا که آلوئه ورا ( آلوورا ) قادر است آنزيم‌هاي موجود در پانکراس را فعال نمايد مي‌تواند در افرادي که دچار ديابت و هيپوگليسمي هستند به تعادل و تنظيم قند خون کمک نمايد.

آلوئه ورا ( آلوورا ) در درمان زخم معده :
آلوئه ورا ( آلوورا ) ترشح اسيدهاي معده را تنظيم و کنترل مي‌نمايد. همچنين خواص بي‌حس کننده، منعقد کننده خون، ضد باکتري و درمان کننده دارد.

خوردن ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) سبب مب‌شود که اين ژل به جداره لوله‌هاي گوارشي بچسبد و سرعت بهبود زخم‌ها را افزايش دهد. ژل معجزه‌گر آلوئه‌ورا ( آلوورا ) قادر به کاهش اسيدهاي معده (عامل اصلي تشديد زخم‌هاي معده) مي‌باشد. از اين رو اين ژل براي درمان زخم‌هاي معده بسيار مؤثر شناخته شده است. مصرف و خوردن آلوئه‌ورا ( آلوورا ) پيش از هر وعده غذايي براي کساني که از نظر هضم غذاي مصرفي با مشکل روبرو هستند نيز مفيد مي‌باشد، زيرا آلوئه‌ورا ( آلوورا ) سبب تحريک شيره گوارشي و ايجاد جريان طبيعي آن و در نتيجه کمک به شکستن مواد غذايي جهت جذب توسط سلول‌ها مي‌شود.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در تنظيم کلسترول، چربي خون :
ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) داراي آنزيم‌هايي نظير آميلاز، اکسيداز، کاتالاز و ليپاز، فوليک اسيد، نياسين که براي کاهش چربي و قند خون مفيدند هست.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان فشار خون :
تحقيقات اخير ثابت کرده است که مصرف مداوم آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مي‌تواند با الياف سلولزي همراه و مخلوط شود و باعث پالايش و تصفيه خون شود و فشار خون را تنظيم و متعادل نمايد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان بيماري کليه و دفع سنگ کليه :
خوردن آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مي‌تواند سنگ کليه را دفع نمايد يا اندازه سنگ را کوچکتر نمايد. مصرف مداوم آلوئه‌ورا ( آلوورا ) از تشکيل سنگ کليه پيشگيري مي‌نمايد و از بافت‌هاي آن مراقبت نمايد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان بيماري‌هاي باکتريايي و سرطاني :
مصرف خوراکي مداوم آلوئه‌ورا ( آلوورا ) از آنجا که داراي خواص ضد ميکروبي مي‌باشد براي درمان عفونت‌هاي ميکروبي، مجاري معده و روده مؤثر خواهد بود. همچنين به علت وجود درصد بالاي قند در اين ژل خاصيت اسمزي بالا ني‌رود و از رشد باکتري‌ها جلوگيري مي‌شود. برخي از تحقيقات حاکي از آن است که ماده آنتروکينون موجود در ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا )خواص ضد باکتري و ضد سرطاني دارد همچنين اشخاص مبتلا به سرطان که مشغول شيمي درماني هستند مي‌توانند با مصرف اين گياه تهوع و ساير مشکلات مربوط به اين درمان را بکاهند.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان بيماري ايدز :
تحقيقات اخير نشان داده است که مانوز استيله به عنوان يک ترکيب ضد ويروسي، داراي خواص درماني ضد ويروس ايدز مي‌باشد. مانوز استيله خود ويروس را مورد حمله قرار مي‌دهد اما نکته مهم‌تر اين است که ميزان تأثير AZT را (يک داروي مؤثر در درمان عفونت ويروس HIV ) نا حد زيادي افزايش مي‌دهد. حال چنانچه اين ترکيب دارويي يا آلوئه‌ورا ( آلوورا )مصرف شود مي‌تواند ميزان AZT مورد استفاده براي HIV را تا 90 درصد تقليل دهد که اين امر از هزينه‌ها و عوارض جانبي AZT تا حد زيادي مي‌کاهد. براي درمان HIV به مصرف روزانه 800 الي 1600 ميلي‌گرم مانوزاستيله نياز مي‌باشد، اين ميزان از ماده مزبور برابر با نيم تا يک ليتر عصاره آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مي‌باشد. هر چند ميزان مانوراستيله مي‌تواند در فرآورده‌هاي مختلف متفاوت باشد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان سينوزيت و آسم :
بخور گياه آلوئه‌ورا ( آلوورا ) تسکين دهنده در د سينوزيت مي‌باشد و همچنين استنشاق بخار آبي که برگ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در آن ريخته شده باشد براي شخص مبتلا به آسم مفيد خواهد بود.

آلوئه ورا ( آلوورا ) در درمان بيماري‌هاي روده :
گياه آلوئه‌ورا (آلوورا ) حداقل داراي 3 اسيد چرب با خاصيت ضد التهابي مي‌باشد که براي معده، روده کوچک و روده بزرگ مفيد هستند مصرف آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به صورت مرتب اثرات شفابخش طولاني مدت و مثبتي به همراه داشته و سيستم گوارشي را پالايش نموده و بهبود بيماري‌هاي روده را تسريع مي نمايد. آنترالوئين موجود در ژله آلوئه‌ورا (آلوورا ) به عنوان مسهل مؤثر عمل مي‌کند.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان استرس :
اظهار نظر دانشمند روسي برگمن آلوئه‌ورا ( آلوورا ) قادر است سلول‌ها را احياء و حيات بخشد آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مي‌تواند خواص تنظيم کننده و کنترل کننده روي بدن داشته باشد و به سيستم بدن کمک کند تا در لحظات و موقعيت‌هاي بحراني و استرس‌زا تعادل خود را حفظ نمايد و در همين هنگام که تنظيم و کنترل سيستم ايمني بدن را به عهده دارد به درمان‌ بخشي ديگر از بدن که بيمار است بپردازد. اين عمل گياه يا دارو Adaptojenic در زمان نياز در آن بخش از بدن که فعاليتش کارساز و مورد نياز باشد انجام خواهد پذيرفت و اگر مورد نياز نباشد ظاهراً بدون فعاليت باقي مي‌ماند، اگر چه در اين هنگام نيز به آهستگي و به تدريج سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌کند.

آلوئه‌ورا (آلوورا ) در پيشگيري از سکته مغزي :
جالينوس اعتقاد داشت از آنجا که آلوئه‌ورا خون را از ناحيه سر به طرف پا مي‌راند مي‌تواند از سکته‌هاي مغزي جلوگيري نمايد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا) در بهداشت دهان و دندان :
اخيراً دانشمندان بدين نتيجه دست يافته‌اند که ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) براي مقابله با انواع پوسيدگي‌هاي دنداني بسيار مفيد مي‌باشد و در بهبود مشکلات دهان و لثه قدرت شفابخش دارد. از اين رو مي‌توان از آلوئه‌ورا (آلوورا) به عنوان يک ماده فعال براي پيشگيري از پوسيدگي‌هاي دنداني در خمير دندان‌ها و ژل‌هاي تميز کننده دندان استفاده نمود. ژل دندان آلوئه‌ورا (آلوورا) همانند خمير دندان عمل مي کند و قادر به نابودي باکتري‌ها و ميکروب هاي بيماري زاي موجود در دهان مي‌باشد به طوري که در پژوهش‌هاي کنوني اثبات شده است که اسيد ساليسيليک، فنل، سولفور، اسيد سينامونيک، نيتروژن، اوره، لوپئ.ل صد باکتري و ميکروب مي‌باشد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان پوکي استخوان :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) حاوي ارخي مواد معدني از جمله برن مي‌باشد. اين عنصر مي‌تواند کمبود کلسيم را در بدن به حداقل برساند. جذب آن را تسريع نمايد و همچنين آن را در تمام بدن پخش کند. از اين رو مصرف آلوئه‌ورا (آلوورا ) در پيشگيري و درمان پوکي استخوان مي‌توان مفيد باشد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا )در درمان بيماري‌هاي مري :
مصرف ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا) از برگشت اسيد معده به مري جلوگيري مي‌:ند. در اين بيماري برگشت محتويات اسيدي معده به مري سبب آسيب زدن به مخاط مري و ايجاد علائمي همچون سوزش سردل، سرفه‌هاي خشک، تنفس بديو، خونريزي و زخم مري مي‌شود.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان بواسير :
آنتراکوئين موجود در ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به عنوان تسهيل کننده دفع مدفوع شناخته شده است که در افراد مبتلا به بواسير بسيار مفيد مي‌باشد. (از زمان‌هاي قديم نيز براي درمان اين بيماري طبيبان از آلوئه‌ورا ( آلوورا )استفاده مي‌کردند.)

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان پسوز يا ريس :
تحقيقات ثابت نموده که ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) اين بيماري را درمان مي‌نمايد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان درد گوش و چشم :
چکانيدن سه قطره از شيرابه گياه آلوئه‌ورا ( آلوورا ) موجب تسکين فوري درد گوش مي‌شود و براي تسکين درد چشم شيرابه آلوئه‌ورا ( آلوورا ) را با کمي آب مخلوط کرده و در چشم بريزيد. اينکار ضمن تسکين درد چشم مي‌تواند نيروي چشم را تقويت کند.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان و جلوگيري از درد و تورم :
در واقع اسيد ساليسيليک که در آلوئه‌ورا ( آلوورا ) وجود دارد با مهار توليد پروستاگلاندين به عنوان يک مسکن عمل مي‌کند و اثرات ضد التهابي، ضد کوفتگي، ضد کشيدگي ماهيچه‌ها، رباط‌ها، تاندون‌ها، واريس و آرتريت، نيز کاملاً اثر بخش است. ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) حاوي مقدار زيادي گليکوپروتئين است که از تورم و درد جلوگيري مي‌کند. همچنين آنزيم کربوکسي پپتيدازي که در آلوئه‌ورا ( آلوورا ) وجود دارد عامل ايجاد کننده درد التهاب حاد موسوم به برادي کينين را غيرفعال مي‌کند و ناحيخ درد به خصوص درد مفاصل را التيام مي‌دهد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان کبد :
مصرف آلوئه‌ورا ( آلوورا ) گرفتگي کبدي را برطرف و عملکرد آن را بهبود مي‌بخشد و محرک ترشح صفرا است.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در جلوگيري سکته قلبي :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مقدار ترومبوکسان 2A و2B و پروستاگلاندين 2 را که موجب انقباض عروقي و تجمع پلاکتي مي‌شوند کاهش مي‌دهد و موجب کاهش بروز سکته قلبي مي‌شود.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در افزايش قواي جنسي :
خوردن ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) قواي جنسي را تقويت مي‌کند و اسپرم سازي را افزايش مي‌دهد. همچنين در درمان بيماري سوزاک مؤثر است.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در تنظيم عادت ماهانه خانم‌ها :
مصرف خوراکي آلوئه‌ورا ( آلوورا ) باعث هدايت خون به قسمت انتهائي بدن و لگن مي‌شود. لذا در باز کردن قاعدگي‌هايي که مدت طولاني متوقف مانده اثرات بسيار مفيدي دارد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان زخم‌ها و جراحت‌ها و سوختگي :
ژل اين گياه داراي آنزيم‌هاي گلوکوماناز، آرابينانز، گالاکتاز است که در درمان سوختگي و جراحات بسيار مناسب است. اين ماده روند درمان بسياري از جراحات پوستي از جمله زخم‌ها، بريدگي‌ها، پارگي‌، خراش ها و سوختگي‌هاي معمولي و سوختگي با اشعه هاي مضر، سوزش‌ها، گزيدگي‌هاي سمي را تسکين و التيام مي بخشد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در دفع سموم بدن :
مصرف خوراکي آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مواد زائد را از قسمت‌هاي مختلف بدن جذب کرده و دفع مي‌نمايد که اين عمل باعث پاک‌سازي خون از اثرات جانبي داروهاي شيميايي، سيگار، سموم باقي مانده کشاورزي بر روي ميوه‌ها و آلودگي هوا مي شود.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در بالا بردن قدرت ايمني بدن :
مصرف ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به صورت خوراکي قدرت ايمني بدن را بالا برده و کمک مي‌کند که سموم در بدن تجمع نکند و همچنين به سلول‌هاي بدن حيات مي‌بخشد و سبب نرمال شدن متابوليسم بدن مي‌شود.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان سوختگي و زخم پوستي :
در درمن سوختگي اثر معجزه‌آسايي دارد و درد ناشي از سوختگي را کاهش مي‌دهد همچنين ناحيه سوختگي درجه 2 و 3 مانند آفتاب زدگي و يا سوختگي ناشي از اشعه راترميم مي‌کند شايان ذکر است که گياه آلوئه‌ورا ( آلوورا ) پوست‌هايي که در اثر تابش آفتاب سوختگي پيدا کردند را نرم مي‌کند. خاصيت ترميمي ژل اين گياه به صورتي استکه به دليل داشتن آب فراوان و روغن موجود در خ.د از خشک شدن پوست جلوگيري مي‌کند، در نتيجه ترميم ناحيه سوختگي را حاصل مي‌سازد.

مطالعات انجام شده در دهه 1990 نشان داده که وقتي از ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) براي التيام سوختگي استفاده مي‌شود زخم زودتر التيام مي‌يابد در حالي که وقتي از بانداژهاي مخصوص سوختگي استفاده مي‌شود سوختگي 6 روز ديرتر التيام مي‌يابد.آنزيم‌هاي ژل کلوکوماناز، آرابينانز و گالاکتاز است که در درمان سوختگي و جراحات بسيار مناسب است اين ماده روند درمان بسياري از جراحات پوستي از جمله زخم‌ها، بريدگي‌ها، پارگي‌، خراش‌ها و سوزش‌هاي خفيف پوست که ناشي از گزيدگي حشرات مي‌باشد را تسکين مي‌دهد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در افزايش انرژي بدن:
مصرف خوراکي مداوم ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) سبب تنظيم دستگاه گوارش و هضم هرچه بهتر غذا مي‌شود که از اين رو احساس تندرستي و سلامتي مي‌دهد و به علاوه سطح انرژي بدن افزايش مي‌يابد و ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) 4 بار سريع تر از آب در بدن نفوذ مي‌کند و به فيزيولوژي بدن آسيب نمي رساند بلکه آن را متعادل نموده و بهبود مي بخشد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان پارکينسون:
طبق تحقيقات به عمل آمده دانشمندان و پژوهشگران گياه آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان بيماري پارکينسون يا (باد لقوه) مؤثر است و علاوه بر آن سبب تحريک و افزايش ماهيچه‌ها مي‌شود.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در ترک اعتياد :
مصرف خوراکي ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به دليل داشتن مقداري اسيد ساليسيليک وجود دارد. مثل مسکن عمل مي‌کند و همچنين سموم بدن را دفع مي‌کند و خود را پاک‌سازي مي‌کند و افسردگي‌هاي بعد از ترک اعتياد را کاهش مي‌دهد.

آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در مراقبت و درمان ناراحتي‌هاي پوستي :
ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به دليل نزديک بودن PH آن PH انسان مي‌تواند چهار برابر سريع‌تر از آب در بدن انسان نفوذ کند و به فيزيولوژي بدن آسيب نمي‌رساند ژل آلوئه‌ورا شامل بيش از 75 نوع ماده مغذي از لحاظ غذايي و 200 ترکيب فعال 20 نوع ماده معدني و 8 نوع آمينواسيد و 12 نوع ويتامين که فعاليت‌هاي متعددي را در بدن انسان انجام مي‌دهند ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به دليل دارا بودن منابع بسيار با ارزش باعث گرديد تا مورد توجه قرار گيرد و تحقيقات زيادي انجام شده که در ذيل به اختصار به برخي از اين موارد اشاره مي‌شود:

1-‌ محرک رشد و ترميم پوست :
ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) حاوي پلي ساکاريد است که در رشد و ترميم پوست را تحريک مي‌کند.

2-‌ مقابله با پيري پوست :
از آنجايي که هر 21 تا 28 روز پوست جديد جايگزين پوست قديمي مي‌شود و مصرف خوراکي آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مي‌تواند با منبعي از مواد سازنده به شما کمک کند تا همواره پوستي سالم و شاداب داشته باشيد و با اثرات پيري پوست مقابله کنيد. همچنين ژل آن به علت داشتن کلاژن و ويتامين E نرمي پوست را افزايش داده از پير شدن جلوگيري مي‌:ند و سبب باقي ماندن رطوبت در پوست مي‌گردد.

3-‌ جلوگيري و درمان ضايعات پوستي :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان تبخال و زگيل و خال‌هاي پوستي بسيار مؤثر است و همچنين از بيماري‌هاي پوستي به عنوان مثال اثرات سوء ناشي از اشعه ايکس جلوگيري مي‌کند.

4-‌ ترميم زخم‌ها و درمان جراحات پوستي :
ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) داراي آنزيم‌هاي کلوکوماناز، آرابيناخز، گالاکتاز است که در درمان سوختگي و جراحات پوستي زخم‌ها بريدگي‌ها خراش‌ها و سوزش‌هاي ناشي از گزيدگي‌هاي سمي را التيام مي‌بخشد.

5-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان ترک‌هاي پوستي و خشکي پوست :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان ترک‌هاي پوستي و خشکي پوست بخصوص اگزماي دور چشم يا پوست‌هاي بسيار حساس و موثر مي‌باشد ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) براي پوست‌هاي خشک مناسب بوده و سبب نرم و براق شدن پوست مي‌گردد.

6-‌ اکسيژن رساني به پوست :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) با اکسيژن رساندن به سلول‌هاي پوست سبب ترميم بافت پوست مي‌گردد و در نتيجه باعث شادابي و سلامت پوست مي‌گردد.

7-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در مراقبت از آفتاب :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) پوست‌هاي آفتاب سوخته را ترميم و نرم مي‌کند. همچنين از آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به علت داشتن خواص ضد سوختگي مي‌توان به عنوان کرم ضد آفتاب استفاده نمود.

8-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در برطرف کردن سلول‌هاي مُرده :
ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) سلول‌هاي پوستي مرده و آسيب ديده را از بين مي‌برد و سبب جايگزين شدن سلول‌هاي جوان مي‌شود از اين رو پوست تازه و درخشان مي‌گردد.

9-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در لکه‌هاي پوستي :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) شدت رمگدانه‌هاي پوستي را کاهش مي‌دهد بنابراين سبب کم‌رنگ شدن لکه‌هاي پوستي مي‌شود و همچنين مي‌تواند لکه‌هاي سرسياه را از بين ببرد.

10-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در قدرت جذب رطوبت :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) سبب افزايش قدرت جذب رطوبت پوست گرديده، آنرا انعطاف‌پذير مي‌سازد. همچنين آلوئه‌ورا به علت داشتن کلاژن ويتامين E الاستيسيته و نرمي پوست را افزايش داده و سبب باقي ماندن رطوبت در پوست مي‌گردد.، بنابراين آلوئه‌ورا ( آلوورا ) بهترين مرطوب کننده براي پوست مي‌باشد.

11-‌ خاصيت ضد قارچي باکتري :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به دليل داشتن درصد بالاي قند و ماده آنتروکينون که خاصيت ضد قارچي باکتري در درمان ترک بين انگشتان که يک بيماري قارچي است مؤثر مي‌باشد.

12-‌ درمان آکنه (جوش) :
مصرف خوراکي و خارجي ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان جوش‌ها بسيار مؤثر مي‌باشد.

13-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) يک لوسيون پاک‌کننده :
ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) حاوي ساپوئين‌هايي مي‌باشد که اين مواد صابوني‌اند که به ميزان سه درصد در ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) موجود است و به طور طبيعي خاصيت پاک‌کنندگي دارند و علاوه بر آن داراي خواص ضد قارچي و ضد ميکروبي نيز مي‌باشد.

14-‌ خواص خنک کننده آلوئه‌ورا( آلوورا ) :
از ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مي‌تواند جايگزين خوبي براي کرم‌هاي سرد باشد.

15-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان خارش‌هاي پوستي :
لاکتات منيزيم موجود در آلوئه‌ورا ( آلوورا ) با مهار هيستيدين دکربوکسيلاز که تبديل هستيدين به هيستامسن را در Mastcells کنترل مي‌کند به عنوان يک ضد خارش عمل مي‌کند. از اين رو هنگام خارش‌هاي پوستي استفاده از ژل آلوئه‌ورا بسيار مؤثر مي‌باشد.

16-‌ آلوئه‌ورا ( آلوورا ) در درمان و جلوگيري از ريزش مو :
آلوئه‌ورا ( آلوورا ) حاوي آنزيم‌هايي است که باعث کنترل و درمان کم پشتي موي سر استفاده از آلوئه‌ورا ( آلوورا ) مي‌باشد. امروزه بسياري از مردم جهت ضخيم شدن مو و سلامت آن محصولات گوناگون آلوئه‌ورا ( آلوورا ) را مورد مصرف قرار مي‌دهند که در اين ميان استفاده از ژل آلوئه‌ورا ( آلوورا ) يکي از روش‌هاي مفيد و مؤثر مي‌باشد.

همان طور که پيش از اين اشاره شد آلوئه‌ورا ( آلوورا ) حاوي آنزيم‌هايي متعددي مي‌باشد که برخي از آنها به عنوان يک محرک براي توليد و رشد موهاي جديد شناخته شده‌اند. مکانيسم انها بدين صورت است که سرعت جريان گردش خون را افزايش مي‌دهند و بنابراين پاپيلاي پوستي ( زائده بافتي ريشه موي سر ) را فعال مي‌نمايند و سبب افزايش تغذيه فوليکول‌هاي مو مي‌گردند در واقع آلوئه‌ورا به عنوان يک ماده جادويي در جهت افزايش و رشد موهاي شناخته شده است از سوي ديگر آلوئه‌ورا ( آلوورا ) به علت خواص ضد باکتري و قارچي مانع ايجاد شوره سر مي‌گردد.

اين گياه براي کنترل عفونت‌هاي قارچي مثل بيماري کچلي (کرم حقله دار) نيز مفيد است با توجه به مطالب مذکور آلوئه‌ورا ( آلوورا ) براي رشد، تقويت، ايجاد نرمي، مراقبت و کنترل ريزش و خشکي موي سر استفاده نمود. در اين راستا تجربه نشان داده است که استفاده از اين نوع محصولات سبب تسريع جريان خون و در نتيجه کاهش استرس و هيجانات روحي نيز مي‌گردد.

معمولاً محصولات حاوي آلوئه‌ورا براي انواع مختلف موها نظير خشک، نازک، چرب و معمولي مناسب مي‌باشد و به گفته توليد کنندگان شامپو، اسيديته معادل 5/4 گياه آلوئه‌ورا ( آلوورا ) سبب ايده‌آل شدن اين گياه براي ساخت انواع شامپوها و نرم کننده‌هاي مو شده است.

از آلوئه ورا ( آلوورا ) در کرمهاي مرطوب کنننده پوست و کرمهاي التيام دهنده پوستي و بسياري از کرمهاي موضعي استفاده مي‌شود.

آلوئه ورا ( آلوورا ) بعلت داشتن خواص ضد ميکروبي در درمان بسياري از زخمها و جراحتها و سوختگيها، اگزما، تاول، گزيدگي زنبور و نيش حشرات، بريدگي، کوفتگي، آفتاب سوختگي و آکنه موثر است. بنابراين استفاده از اين گياه نه تنها در کرمهاي موضعي بلکه در کنترل بسياري از بيماريها و اختلالات پوستي سودمند مي‌باشد.

مزايايي که سبب مي‌شود آلوئه ورا ( آلوورا ) براي مصارف پوستي استفاده گردد عبارتند از:
1- در درمان ترکهاي پوستي و خشکي پوست موثر مي باشد، بخصوص اگزماي دور چشم يا پوستهاي بسيار حساس.

2- روغن يا کرم آلوئه ورا ( آلوورا ) براي پوستهاي خشک مناسب بوده و سبب نرم شدن و براق شدن پوست مي‌گردد.

3- با رساندن اکسيژن بيشتر به سلولهاي پوست، سبب ترميم بافت پوست مي‌گردد.
4- پوستهايي که در اثر آفتاب ، سوختگي پيدا کردند را نرم مي‌کند.

5- سلولهاي پوستي مرده را از بين مي‌برد و سلولهاي جوان جايگزين شده بنابراين پوست را تازه و درخشان مي‌سازد.

6- مانع از پيري پوست و چروک آن مي‌گردد.

7- شدت رنگدانه هاي پوستي راکاهش داده بنابراين سبب کم رنگ شدن لکه هاي پوستي مي‌شود و مي‌تواند لکه‌هاي سر سياه را نيز از بين ببرد.

8- آلوئه ورا ( آلوورا ) سبب افزايش قدرت جذب رطوبت پوست گرديده و پوست را انعطاف پذير ساخته بنابراين بهترين مرطوب کننده براي پوست مي‌باشد.

9- در پيشگيري از بيماريهاي پوستي موثر مي‌باشد.
10- بعلت داشتن کلاژن و ويتامين E الاستيسيته و نرمي‌ پوست را افزايش داده و سبب باقي ماندن رطوبت در پوست مي‌گردد.

11- pH آن نزديک به pH پوست است.

12- از آلوئه ورا ( آلوورا ) بعلت داشتن خواص ضد سو ختگي مي‌توان در کرمهاي ضد آفتاب استفاده کرد.

13- در درمان ترک بين انگشتان پا که يک بيماري قارچي است موثر است (بر گرفته از يک مقاله در مجله انگليسيBritish Journal of General Practice ).

14- لوسيون آلوئه ورا ( آلوورا ) بعنوان پاک کننده براي پوست کاربرد دارد.
15- تاثير خنک کنندگي بر روي پوست دارد بنابراين در کلد کرمها ( cold cream )کاربرد دارد.

در واقع استفاده از آلوئه ورا ( آلوورا ) در محصولات آرايشي – بهداشتي بخصوص کرمهاي ضد چروک – مرطوب کننده هاي پوستي- رژ لب ها- ماسکها ي صورت و کرمهاي پاک کننده و کلد کرمها (cold cream) بسيار مناسب و مفيد مي‌باشد.

آلوئه ورا (صبر زرد)، مرهم زخمهاي ديرين بشر دواي دردهاي هزاره سوم

انواع صابون، شامپو، کرمها و لوسيونهاي گوناگون، ژلهاي مختلف، کنسرو و نوشابه، پاک کننده‌هاي آرايشي و فرآورده‌هاي بهداشتي مخصوص کودکان و نوزادان و محصولات متعدد ديگري، امروزه در بازارهاي جهاني يافت مي‌شود که با حروف درشت و متفاوتي بر روي آنها نوشته شده است: "حاوي آلوئه‌ورا"

"آلوئه‌ورا" که ما به آن "صبر زرد" مي‌گوييم را شايد بتوان به جرأت اکسير زندگي در هزاره سوم ناميد، چرا که انسان را در موار د متعدد و متفاوتي از به کار بردن مواد گوناگون بي نياز کرده و به تنهايي حاوي موادي است که هم در استعمال خارجي و هم به صورت خوراکي براي انسان مفيد است و البته مقرون به صرفه!

آلوئه‌ورا گياهي است که به احتمال زياد منشأ و خاستگاه آن آفريقاي جنوبي بوده است اما از آنجا که بشر دوست دارد هر چيز خوب و بدرد بخوري را جهت مصارف مفيد خود تا هر جاي دنيا با خود ببرد، آلوئه‌ورا نيز در اکثر نقاط گرمسير و بياباني به سرعت تکثير شد و امروزه در اغلب نواحي که شرايط زيست محيطي گرم و بياباني دارند، کشت اين گياه حتي به صورت حرفه‌اي و تجاري رونق چشمگيري دارد.

اين گياه شباهت زيادي به نوعي کاکتوس دارد و در نگاه اول به نظر مي‌رسد گياه بسيار زمخت و بي مصرفي باشد اما برگهاي کلفت و پرآب و شکننده آن که حاوي مقدار زياد ويتامين و آنزيم و آب است بشر را در درمان و بهبود بيماريها و ناهنجاريهاي متعددي ياري رسانده است.

آلوئه‌ورا اغلب بين 80 تا 100 سانتي‌متر رشد مي‌کند و در آستانه 90 سانتي‌متري گل مي‌دهد. هر گل آلوئه‌ورا تقريباً 2 تا 3 سانتي‌متر قطر دارد و اغلب زرد رنگ است.



آلوئه ورا باعث پالايش و تصفيه خون شود و فشار خون را تنظيم و متعادل نمايد

برخلاف برگهاي کلفت و قطور سبز مايل به خاکستري که در لبه‌هايش تيغهاي بسيار ريزي دارد گل آلوئه ورا بسيار لطيف است. اخيراً در يک بررسي که در مرکز تحقيقات و بررسيهاي پژوهشکده بين المللي آلوئه‌ورا در تگزاس انجام شده است دلايل متعددي را براي درک بهتر موارد استفاده اين گياه و مزايا و فوايد آن منتشر کرده‌اند که ذکر آن را خالي از لطف نمي‌دانيم: گياهي که شبيه کاکتوس است و برگهاي سبز خاکستري قطور آن حاوي ژل شفاف و رقيق و بافت داري است، در قرن شانزدهم ميلادي از آفريقاي جنوبي به امريکاي شمالي آورده شد در حالي که اين گياه قرنها قبل در مصر باستان به "گياه جاودانگي" شهرت داشته و قرنهاي متمادي از آن در طب سنتي به عنوان گياه دارويي و اکسير حيات استفاده مي‌شده است.

آلوئه‌ورا در لغت به معناي گياه تلخ درخشنده است و در دهه‌هاي اخير با پيشرفت علم و تکنولوژي اثرات اعجاب‌انگيز آن مورد بررسيهاي دقيق‌تري قرار گرفته و صحت و سقم تئوريهاي طب سنتي به اثبات رسيده است. در واقع مهمترين بخش مفيد آلوئه‌ورا مغز مياني برگهاي آن است که اغلب عصاره ژل مانند آن را در درمان يا بهبود بيماريها و عوارض ناشي از آنها مورد استفاده قرار مي‌دهند.

اين ژل که 96 درصد از آن را آب و 4 درصد مابقي را انواع مواد معدني و ويتامين و آنزيمهاي شناخته شده‌اي تشکيل مي‌دهد، خاصيت ضدعفوني کننده و ضد باکتري دارد و سبب برطرف شدن خارش پوست، تورم و التهاب مي‌شود، همچنين با به جريان انداختن گردش خون در زخمها و ترشح فيبروبلاست بر روي آنها پانسماني طبيعي ايجاد مي‌کند و از نفوذ ميکروبها به زخم جلوگيري کرده سبب سريع‌تر شدن روند بهبودي آن نيز مي‌شود، و در واقع بهترين کمک را به سلولهايي مي‌رساند که وظيفه دارند با تکثير خود زخم را ترميم کنند.

آزمايشي در مورد جيواناتي که زخمي شده بودند انجام شد و طي آن به مدت 2 ماه در ازاي هر صد کيلوگرم وزن بدنشان مقادير معيني آلوئه‌ورا در آب آشاميدني به آنها خورانده شد يا کرمي که حاوي 25 درصد ژل آلوئه‌ورا بود در محل زخمهايشان به مدت 6 روز ماليده شد در هر دو مورد نتيجه بسيار رضايت‌بخش بود. اندازه زخمها تا 62 درصد کاهش يافت و در گروهي که آلوئه‌ورا در آب آشاميدنيشان ريخته شده بود ميزان اثربخشي 51 درصد بود.

آلوئه‌ورا همچنين در کوتاه‌تر کردن دوران نقاهت پس از بيماريهاي سخت و عمل جراحي نيز اثر اعجاب انگيزي دارد و قواي عمومي بدن را به سرعت بهبود مي‌بخشد. در مورد افرادي که از آکنه يا جوشهاي غرور، خلاص نمي‌شوند، آزمايش جالبي انجام شده است، در واقع اين افراد ملزم بودند روزانه ژل مخصوصي که خواص ضد جوش داشت به سرتاسر پوست صورت خود ماساژ دهند.

محققان ژل جديدي ساختند که حاوي آلوئه‌ورا بود و به افراد مورد بررسي توصيه کردند به نيمي از صورت خود ژل قبلي و به نيمه ديگر ژل حاوي آلوئه‌ورا را بمالند سرعت اثربخشي اين ژل حدود 72 ساعت بيشتر از ژل قبلي بود و بيماران به طرز شگفت‌انگيزي شاهد بهبود و ريشه کن شدن جوشهاي نيمه‌اي از صورت خود بودند که با ژل آلوئه‌ورا معالجه شده بود.

دکتر "جيمز نولتون" متخصص پوست و زيبايي در دانشگاه "نيوپورت بيچ" کاليفرنيا مي‌گويد: هر نوع زخيمي که ر روي پوست ايجاد شده باشد با استفاده از ژل آلوئه‌ورا قابل درمان است، از بريدگيهاي عميق گرفته تا محل بخيه شدن عمل جراحي و بخشهاي لايه‌برداري شده جهت انجام تست سرطان! همچنين بررسي گسترده‌اي در مورد اثر اين گياه در بهبود سوختگيها و زخمهاي تاول مانند ديگر انجام شده است که نشان مي‌دهد استفاده از ژل آلوئه‌ورا در درمان سوختگي دوره درمان را بين 4 تا 5 روز کوتاهتر کرده اثربخشي آن نيز به مراتب رضايت بخش‌تر است.

ژل آلوئه‌ورا در درمان سرمازدگي و يخ زدگي اعضاي بدن نيز معجزه مي‌کند و با افزايش سرعت گردش خون در آن قسمت، روند درمان را سرعت مي‌بخشد و خاصيت آنتي بيوتيک بسيار قوي دارد. آسيب ديدگيهاي پوستي ناشي از اشعه ايکس، موارد خاصي از پيسي يا جذام نيز با استفاده از ژل آلوئه‌ورا قابل درمان است. عفونتهاي سيستم گوارش، اسهالهاي مزمن و زخم معده نيز با نوشيدن عصاره آلوئه‌ورا درمان مي‌شود و معده و اندامهاي داخلي با انرژي و ورزيدگي بيشتر به حيات خود ادامه مي‌دهند.

از ديابت تا ايدز
در مورد بيماران مبتلا به ديابت نيز بررسيهاي مفصلي انجام شده است افرادي که درمان بيماري قند آنها هنوز به انسولين نياز پيدا نکرده است به مدت 14 هفته با 72 قاشق چايخوري عصاره آلوئه‌ورا آزمايش شدند در پايان دوره بدون آنکه وزنشان تغييري کرده باشد ميزان قند خونشان تا سقف 45 درصد کاهش يافته بود.

استفاده روزانه و مداوم عصاره آلوئه‌ورا به صورت تزريق وريدي در مورد افراد مبتلا به آرتروز مفاصل نيز اثر اعجاب‌انگيزي داشته است، در مورد افرادي که ورم و آرتروز مفاصل و درد شديد داشته‌اند به مدت 13 روز متوالي اين کار تحت نظارت پزشک انجام شده و 7/79 درصد از عارضه بيماري شان در 67 درصد از افراد کاملاً برطرف شده است. عصاره مخصوصي که از مانوز قند موجود در آلوئه‌ورا تهيه مي‌شود مي‌توان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۸۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه خیار تلخ، در پاکستان و هند و در برخی از کشور‌های آسیایی به همین نام خوانده می‌شود. البته کشور‌های انگلیسی زبان کارلا را با نام‌های؛ کدوی تلخ و یا خربزه تلخ نیز می‌شناسند.

از آن‌جایی که میوه کارلا سرشار از موادی مانند charactin و momordicin است. این دو ماده موجود در میوه کارلا می‌تواند در کنترل فشار خون و همچنین مبارزه با مشکلات بیماران دیابتی بسیار موثر واقع شود.

دانه‌های میوه این گیاه دارای ترکیبات پلی پپتیدی مشابه انسولین و با عوارض کمتر است که مصرف آن موجب کاهش قند در بیماران دیابتی نوع اول می‌شود

مصرف آب کارلا بدن را در برابر هجوم اپی رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند. همچنین، سیستم ایمنی بدن قویتر شده و بدن راحت‌تر می‌تواند بیماری‌های داخلی را کنترل کرده و در نتیجه آن‌ها را نابود کند.

از سویی مصرف میوه کارلا می‌تواند باعث تسهیل در جریان خون شود. این عمل می‌تواند زخم‌های ایجاد شده در بدن را زودتر مداوا می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی